Inner Earth center

Inner Earth center is opgericht door Yasmine Ragheb en Titia van der Werf. Wij willen op een eenvoudige, toegankelijke manier mensen helpen te helen in hun persoonlijke proces of in groepsprocessen. We doen dat door, in begrijpelijke taal, het toegankelijk maken wat energiewerk voor jou of voor je bedrijf/groep kan betekenen.

Heling is een werkvorm om vragen te beantwoorden die we allemaal hebben in verschillende bewoordingen. De vraag om jezelf te leren kennen of zijn, om dichterbij jezelf te komen, om bij de kern te komen, om je goed te voelen. om iets op te lossen et cetera. Heling is voor ons een overkoepelend woord voor naar de kern van Liefde teruggaan die we in wezen al Zijn. 

Daar is ons werk op gericht en gebruiken we verschillende werkvormen voor. We vragen ook altijd aandacht voor het werk dat je er zelf in stopt of kan stoppen. Zoals meditatie, voeding die bij je past, levenswijze, contact met de natuur, contact met anderen, contact met alles wat er is. Het geheel van activiteiten brengt je naar heling toe.

Er zijn verschillende programma’s.

Individuele sessies
Deze kunnen bij Yasmine of Titia zijn, maar ook bij ons gezamenlijk.

Jouw vraag is het uitgangspunt. De helingen ontstaan volledig in het moment zelf en geven wat jij op dat moment nodig hebt. Er wordt altijd gewerkt met wat er eerst nodig is op de weg naar heling.

Groepshealing
Er zijn groepshealingen waar telkens een thema in centraal staat. Op dat thema wordt een healing gegeven. Je kunt zelf beoordelen of de bijeenkomst voor jou geschikt is.
De thema’s kunnen aangepast worden aan de doelgroep, maar worden ook door ons gekozen op basis van wat er in veel mensen speelt, bijvoorbeeld verdriet, boosheid, weerstand.
De groepshealingen worden aangekondigd in de agenda of via Facebook en Instagram van Inner Earth center.

Kosten
Individuele sessies zijn standaard 1 uur. De kosten zijn 75 euro per uur.

Vergoeding is deels mogelijk via de ziektekostenverzekering.

Call Now Button